Interessen blomstrer for boliger og butikker på det nye Butikstorv

Var det noget med en topmoderne lejlighed midt i en grøn byoase med udsigt over Billund bæk? Eller drømmer du om at åbne butik i et levende bymiljø med både lokale handlende og internationale turister?

Én af disse drømme er der tilsyneladende en del, der kan nikke genkendende til. Interessen er stor for både boliger og butikker på det nye Butikstorv i Billund. Med fire måneder til indflytning er der nu kun tre ledige udlejningslejligheder tilbage ud af de 16, der opføres. I KIRKBI glæder man sig over den store interesse:

”Generelt er der en stor interesse for lejlighederne på det nye Butikstorv. At 13 ud af 16 lejeboliger allerede er udlejet vidner om, at mange gerne vil bo i moderne rammer i hjertet af Billund, tæt på LEGO House, Playline og med butikslivet inden for kort afstand”, udtaler ejendomschef i KIRKBI, Steen Pedersen.

På de seks lejligheder til salg mærker KIRKBI også stor efterspørgsel, og Estate Mæglerne, der varetager salget, har haft travlt med fremvisninger, siden lejlighederne kom på markedet. Steen Pedersen fortæller:

”Den første lejlighed er netop blevet solgt. Så selvom der stadig er ledige lejligheder, skal man ikke tøve for længe, hvis man drømmer om at eje eller leje en bolig på Butikstorvet”:

Gamle kendinge og nye ansigter

Også på butiksudlejningen har der været positiv interesse. I løbet af juni har en række butikker annonceret deres kommende indflytning på Butikstorvet – nogle er tidligere lejere, som flytter tilbage til Butikstorvet, mens andre er nye navne i byen.

Læs mere om de kommende butikker her:

Bog & Ide og Legekæden på vej til Billund

Beth Baun tilbage til Butikstorvet

Vinspecialisten indtager Billund

Skal du også bo på Butikstorvet?

Drømmer du også om at bo på Butikstorvet? Så læs mere her